banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

SURİYELİ YETİMLER SEVİNDİRİLDİ


İHH İnsani Yardım Vakfı ve Said Yardım Derneği tarafından Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali İzzettin Küçük, Suriyelilerin Türkiye’de bulundukları süre boyunca hep sevgiyle karşılandıklarını belirtti. Türkiye’de ne kadar kalırlarsa kalsınlar Suriyelileri baş tacı olarak gördüklerini kaydeden Vali Küçük: “Hayat bu; kimisi sizler gibi imtihan olur, kimisi de bizler gibi dar zamanda kardeşlerine kucak açıyor mu sorusuyla imtihan olur. Cebimizden çıkan en hayırlı ve bereketli para yetimlere giden paradır. Hayatımız boyunca ve öldüğümüzde bile karşılığını alabileceğimiz para yetimler için harcanan paradır. Bu vesileyle bu etkinliğe destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atillaise; İHH olarak Suriye'deki savaşın başlamasından bu yana Suriye ve Türkiye 'deki Suriyeli yetimlere sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi. Güçlerinin yetmediği durumlarda takviye aldıklarını, bugün de Said Yardım Derneği'nin sağladığı yardımlarla Suriyeli yetimleri sevindirdiklerini belirten Atilla, tüm dernek yetkililerine teşekkür etti.

Said Yardım Derneği Başkanı Abu Abdurrahman ise Türkiye ve Türk halkına Suriyeli vatandaşlara yaptıkları yardımlar dolayısıyla teşekkür etti.

Düzenlenen etkinlikte yaklaşık 200 çocuğa ve ailelerine hediyeleri takdim edildi. Palyaçolar eşliğinde eğlenen çocuklara oyuncak dağıtımının ardından etkinlik sona erdi. Etkinlikte Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.