banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Suriyeli öğrencilere yemek yardımı

Viranşehir ilçesinde İHH yardım dağıtımında bulundu. İnsani Yardım Vakfı Viranşehir’de ikamet eden Suriyeli öğrencilere hazır yemekten oluşan gıda kolilerini dağıttı.  Her bir öğrenciye 1 koli dağıtıldı.

Yapılan yardım ile ilgili açıklamada bulunan İHH Viranşehir Temsilcisi Eyüp Yaşar”  . Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Hem Suriyede ve hem de ülkemizde yaşayan Suriyeli muhacirlere İHH olarak yardımlarımız aralıksız devam etmektedir. İlçemizde de düzenli olarak yerli ve dışarıdan gelen ihtiyaç sahiplerine birçok kalemde yardımlarımız devam etmektedir.  Son olarak 350 adet hazır yemekten oluşan gıda paketlerini 350 Suriyeli öğrenciye dağıtımda bulunduk. İnşallah yardımlarımız artarak devam edecektir.” Dedi.

Yardım alan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirirken İHH yetkililerine hayır dualarda bulundular.(Sabri Acet-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.