banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Suriyeli Meryem ameliyat edildi

Suriye’de bir okulun bahçesinde oyun oynarken bomba düşmesi sonucu yüzünün ve vücudunun büyük bir bölümü yanan küçük Meryem, İLKHA’nın yaptığı haberlerden sonra yardımseverler tarafından ameliyat ettirildi.

Sağ eli ve sağ kolu ameliyat edilen Meryem Arur’un tedavisi için içi silikondan özel bir kumaşla bir elbisenin yaptırılması gerektiğini belirten doktorlar, bu elbisenin ise sadece Amerika’da yaptırıldığını ve bunun da 10 bin TL tuttuğunu belirttiler.

Küçük Meryem’in bu dramına sessiz kalmayan yardımseverler kendi aralarında topladıkları 10 bin TL ile Amerika’dan söz konusu elbisenin siparişinin verilmesini istediler. Siparişi verilen elbisenin çok yakında Meryem’e ulaşması bekleniyor.

Öte yandan, küçük Meryem’in sesinin duyulmasını sağlayan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği de Arur ailesine ev eşyası yardımında bulundu. Meryem’in babasının kızının tedavisi ile uğraştığı ve Suriye’deki olaylarda yara aldığı için çalışamadığını söyleyen Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Genel Sekreteri Fethullah Özsoy, ailenin maddi ihtiyacının karşılanması için yardımseverlere çağrıda bulundu.

Vücudu ve yüzünün büyük bir bölümünde halen yanık izleri bulunan Meryem Arur, diğer ameliyatları için de yardımseverlerden yardım elinin uzanmasını bekliyor. (Zeki Aras-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.