banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Suriyeli dilencilere baskın

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri dilencilere acımıyor. Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, Cuma namazı öncesi ve sonrasında Fethiye, FSM Bulvarı, Barış ve Işıktepe mahalleleri başta olmak üzere çeşitli camilerin çevresinde çok sayıda dilenci yakaladı.

Genellikle cami çevrelerinde para toplamaya çalışan dilencileri tespit eden ekipler, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince haklarında yasal işlem yaparak uyarılarda bulundu.

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, Cuma namazı çıkışı cami önlerini mesken tutarak para isteyen dilencilere baskın düzenleyerek, haklarında kanuni işlem yaptı.
Suriyeli oldukları öğrenilen çok sayıda dilenci de, haklarında işlem ve inceleme yapılması için polise teslim edildi.

 Dilencilerin üzerinden bol miktarda para çıktığı iddia edilirken, genellikle Suriyeli kadın ve çocukların ağırlıklı olması da dikkat çekti. 12 kişiden oluşan 4 Suriye uyruklu aile, haklarında gerekli işlem ve inceleme yapılmak üzere polis ekiplerine teslim edildi. (Zeki Aras-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.