banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Rogers Kassım Mato Pirhalil Milletvekili

Suriyeli çocuklar için toplandılar

Suriyeli çocuklara yönelik çalıştay hazırlığı yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, alt komisyon toplantısına gerçekleştirdi. Toplantı ASP İl Müdürü Murat Demirkol başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile UNICEF temsilcileri katıldı.

Düzenli aralıklarla bir araya gelen alt çalışma komisyonu, bu toplantılarla eylem planı oluşturarak Suriyeli çocuklara yönelik daha iyi hizmet vermeye çalışıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Şanlıurfa’daki tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir alt komisyon oluşturarak düzenli aralıklarla bir araya gelmekteyiz. Toplantıda Suriyeli çocuklara daha iyi hizmet modelini nasıl sunabiliriz gibi konular ele alınmakta.

Geçen yıl il müdürlüğümüz olarak çocuklara yönelik çok verimli geçen bir çalıştay programı düzenledik. Bu yıl ise UNICEF ile birlikte Suriyeli çocuklara yönelik bir çalıştay yapmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra en kısa süre içerisinde çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca Suriyeli çocuklara yönelik Harran konteyner kentte refakatsiz çocuklara barınma merkezi açılacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.