banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Suriye'den hayvanlar geliyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollardan sokulmak istenen 146 adet küçükbaş hayvan yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Akçakale’ye bağlı Kılıçlı Köyü sınır hattında Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan sokulmak istenen 146 adet küçükbaş hayvan yakalandı. Yakalanan hayvanların kaçak olmadığını ve kendisine ait olduğunu iddia eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı M.K adlı şahıs hayvanların kendisine teslim edilmesini istedi.

 

Ancak yapılan tahkikat sonucu hayvanların yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulmaya çalışılan kaçak hayvanlar olduğu ortaya çıktı. M.K isimli vatandaş İlçe Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

İfadesi alınan M.K daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yakalanan hayvanlar da yediemine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mustafa Güçlü / GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.