banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Suriye Halkı için yardımlar devam ediyor


Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde, Ak Parti Şanlıurfa Belediye Meclis üyesi Adil Saraç ve üyeler, iç savaşın yaşandığı Suriye halkına ulaştırılmak üzere başlattıkları yardım kampanyasına Karaköprü Belediyesi de destek vererek Ak Parti Karaköprü ilçe teşkilatı, ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları, sivil toplum örgütü ve yardım kuruluşları temsilcileri ile birlikte Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü önünde stant açarak yardım kampanyasına katkıda bulunmak için destek verdiler.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, Ak Parti Karaköprü ilçe Başkanı Mehmet Nuri Güzel,  ilçe kadın kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz,  ilçe gençlik kolları Başkanı Abdullah Erik, ve sivil toplum örgütü ve yardım kuruluşları temsilcileri yardım kampanyası için bir araya geldiler. Başkan Çiftçi; “Amacımız, gerçekten yardıma muhtaç, zulüm altında kendi devleti tarafından bombalanan, evi yıkılan hatta ekmek yapacak buğday bulamayan insanlara bizlerde gıda, giyim, ilaç gibi yardımlarda bulunarak bu duyarlılığı hep birlikte göstermeliyiz, bu kampanya geniş yankı buldu, sivil toplum kuruluşları olsun kamu kurumları olsun büyük destek verdiler, bizlerde Karaköprü’den bu yardıma destek vereceğiz” dedi. Yardım için bir araya gelen sivil toplum kuruluşları bulundukları açıklamada, yapılacak olan yardımların insani bir görev olduğunu, bu yardımların Suriye halkının yaşadığı zulmün yaralarına bir merhem olacağını belirterek bu yardımlara destek veren Karaköprü’de yapacağı destekten dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.