banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ş.Urfa ve Kayseri’de operasyon; 6 gözaltı
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “ T.C.K. 220 (Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek ve Örgüte Üye Olmak), T.C.K. 245 (Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması)” yürütülmekte olan soruşturma kapsamında;



19.10.2011 günü Şanlıurfa ve Kayseri illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda toplam 6(altı) şüpheli şahıstan M.T., R.G., İ.T. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar yakalanmış, aynı suçtan daha önce tutuklanmış olan U.Y. ve G.K. isimli şüpheliler halen cezaevinde bulunmaktadır. Yakalanan şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda bilgisayar, laptop ve hard diskler ele geçirilmiştir.



Operasyon kapsamında yakalanan M.T., R.G., İ.T. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar 20.10.2011 günü Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan M.T. ve R.G. isimli şüpheli şahıslar tutuklanmış ve daha önceden tutuklanan 2 (iki) şahısla birlikte operasyon kapsamında toplam 4 (dört) şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.