banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Ş.Urfa cezaevinde Din ve Kültür yarışması

Şanlıurfa Kapalı ve Açık Cezaevinde mahkûm ve tutuklulara yönelik cezaevi tarihinde ilk defa görevli vaizler tarafında din bilgisi yarışması düzenlendi.

Yarışma, koğuşlar arasına 3'er grupların katılım ile gerçekleşti. İslam İlmihalinden soruların sorulduğu yarışmada tatlı bir rekabet yaşandı. Final yarışmasında 3 koğuş dereceye girdi.1.gelen koğuşun 3 kişilik ekibine 150 şer tl para ve çeşitli kitap ödülü verildi. 2. gelen koğuşun 3 kişilik ekibine 100 şer tl para ve çeşitli kitap ödülü verildi.  3.gelen koğuşun 3 kişilik ekibine 50 şer tl para ve çeşitli kitap ödülü verildi.  Bu yarışma takdirle karşılandı. 4 ay boyunca yarışmacılar kitap okumakla meşgul oldular. Farklı bir ortama girmenin verdiği mutluluk dile getirildi. Bu tür yarışmaların devamı istendi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.