banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şured'ten Bakana Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa Profesyonel Rehberler Derneği (ŞURED)Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Rehberler Birliği (TUREB) İcra Kurulu Üyesi  olan Kamil TÜRKMEN ve beraberindeki heyet Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı, geçtiğimiz hafta sonu makamında ziyaret ederek yeni görev dönemi için tebriklerini iletti.


Toplantıya Ankara, İstanbul, Antalya Rehber örgütleri yöneticileriyle beraber katılan Türkmen,Bakan Günay’ın Kültür ve Turizm Bakanı görevini yeni hükümette de sürdürüyor olmasından büyük memnuniyet duyduklarını vurguladı. Günay’ın rehberlik mesleğini iyi tanıdığını, mesleki sorunların çözümü için işbirliği yaptığını hatırlatarak bu yeni dönemde de aynı işbirliğinin devam edeceğine güvenlerinin tam olduğunu kaydetti.  Günay’ın geçen dönemki yüksek başarılarının devamını diledi.Aynı zamanda  Harran kalesi Restorasyon’ununun yapılması ve Halfeti’nin özel Turizm bölgesi ilan edilerek gerekli yatırımların bu bölgeye mutlaka yapılması gerektiği bildirildi
 Bakan Günay’la gerçekleştiren toplantının ana gündem konusu ‘Rehberlik Meslek Yasası’ oldu. Geçen yasama döneminde Bakanlar Kurulu’nda imzalanarak TBMM Başkanlığı’na sunulan yasa tasarısının “Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu” na iletildiğini hatırlatan Bakan Günay, “Yeni yasama dönemi başlar başlamaz ilgili taraflar çağırılarak, taslak ilgili komisyonda değerlendirilmeye başlanacak” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.