banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

ŞURED Şanlıurfayı iyi tanıtıyor.

 

Şanlıurfalı Profesyonel Turist Rehberleri Şanlıurfaya gelen misafirleri en iyi şekilde şehrin tanıtımını yapıyor.

 

KOÇ GRUBUNUN ŞANLIURFA YA İLGİSİ

 

Geçtiğimiz günlerde bir açılış için Ş.Urfa ya gelen KOÇ Holding yönetim kurulu başkan ve üyeleri ve KOÇ Ailesi mensupları Bölgeye olan hayranlıklarını bir kez daha gösterdiler. Rehber Kamil Türkmen nezdinde bölgede incelemeler yapanVehbi KOÇ un kızı Melahat ARSEL Göbeklitepe ye hayran kaldı.

ARSEL; dünyanın bir çok yerini gezdiğini böyle olağan üstü bir yapıya rastlamadığını, bu yapının bir an önce kazılarının hızlandırılarak dünya turizmine açılması gerektiğini söyledi. Burada bölgeyi ilk keşfeden ŞAVAK Amcanın oğlu ve ŞURED Başkanı olan Kamil TÜRKMEN in Rehberliğinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.