banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Sur'da 18 kişi daha tahliye edildi

Diyarbakır Valiliği Sur'dan bazı kişilerin çıkma istedikleri yönünde gelen talepleri doğrultusunda 18 kişinin ilçeden tahliye edildiğini açıkladı.

Açıklamada 2 Mart'ta (dün) Cumhuriyet İlköğretim Okulu bölgesinde ve Dört Ayaklı Minare bölgesinde sağlık ekipleri ile birlikte Sur'dan çıkmak isteyenlerin beklenildiği ve anonsların yapıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, "Bu anonslar üzerine saat 22.50 sıralarında (8) şahıs (3 bayan, 1 bebek, 4 erkek (1) erkek şahıs ağır yaralı) gelerek güvenlik güçlerine teslim olmuş, müteakiben Diyarbakır Valilik makamına ilave (3) kişinin daha teslim olmak istediği bildirilmiş, aynı emniyet tedbirleri alınmış ve 03 Mart 2016 tarihinde saat 00.45’te aynı bölgeden 3 şahıs (erkek) olmak üzere toplam (11) şahıs (3 bayan, 1 bebek, 7 erkek (1) erkek şahıs ağır yaralı)  gelerek güvenlik güçlerine teslim olmuş, söz konusu şahıslar emniyetli bölgeye alınmış, yaralı bir erkek şahıs güvenlik güçleri tarafından zırhlı araç ile alınarak olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansına teslim edilmiş ilk kontrolüne müteakip hemen hastaneye sevki sağlanmıştır." denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.