banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sur ilçesinde bir asker daha hayatını kaybetti

Sur ilçesinde bir askerin ve bir polisin hayatını kaybettiği çatışmalarda bir askerin daha hayatını kaybettiği bildirildi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği ilçede gün boyu şiddetli çatışmalar yaşandı. Kentin farklı yerlerinde top atış sesleriyle silah sesleri duyuluyor.

İlçede devam eden çatışmalarda PKK’liler tarafından ateş açılması sonucu ağır yaralanan bir askerin tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan tarafından yapılan açıklamada, 4 Ocak 2016 tarihinde saat 14.40'da, Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda PKK’liler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu bir askerin ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği kaydedildi. (Emrah Deniz-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.