banner2
Öne Çıkanlar toz Douglas Tanquee Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri

Şüpheli poşetten muz çıktı
Edinilen bilgiye göre, Kadri Erdoğan Caddesi'nde vatandaş ve araç trafiğinin sıklaştığı akşam saatlerinde minibüs duraklarının yanına bırakılan şüpheli poşet, polisi alarma geçirdi. Alınan şüpheli paket ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, tedbir amacıyla yolu kısa süreli olarak trafiğe kapattı.



Vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalışan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Polis memurları yere bırakılan poşeti inceledi. Yapılan incelemeler sonucu poşetin içerisinde muz olduğu tespit edildi.



Olayı meraklı bakışlarla izleyen vatandaşlar, poşetten muz çıkması üzerine rahat bir nefes aldı.  Kapanan yol daha sonra yaya ve araç trafiğine açıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.