banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şüpheli araçtan cephanelik çıktı

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Midyat-Batman karayolu girişinde oluşturulan uygulama noktasına gelen ve durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenilen bir aracın görevlilerin dur ihtarına uymayarak, kaçmaya başladığı ve Takibe alınan aracın kısa bir süre sonra yakalandığı belirtildi.

Araç içerisinde arama yapıldığının belirtildiği açıklamada, “Aramada 3 Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 4 kaleşnikof marka uzun namlulu silah şarjörü, 621 kaleşnikof marka uzun namlulu silaha ait dolu fişek ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Olayla ilgisi bulunan N.Y. 49 ve İ.Y. 55 isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, Midyat Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edilmişlerdir. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse kaçakçılıkla mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü kaçakçılık olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecek ve gerekli tüm tedbirler alınacaktır.” ifadeleri kullanıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.