banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Sultanahmet bombacısının kimliği belli oldu

  Sultanahmet'teki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Turizm Şube Müdürlüğü'ne akşam saatlerinde saldırı düzenleyen kişinin kimliği belli oldu.

Saldırıyı Elif Sultan Kalşen adlı kadının yaptığı bildirildi.

Akşam saatlerinde düzenlenen canlı bomba saldırısında bombacı ölürken, yaralanan iki polis memurundan biri olan Kenan Kumaş hayatını kaybetmişti.

Yaralı olan diğer polis memuru Taner Şenel’in tedavisi ise devam ediyor. Bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadının üzerindeki iki bomba, özel kıyafetli bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.

Polis, bu sırada megafonla çevredeki vatandaşları, kontrollü patlama yapılacağı konusunda uyardı. Patlatma sırasında çevredeki bazı iş yerlerinin camları ile Turizm Şube Müdürlüğü binasının birinci katında hasar meydana geldi.

Patlama nedeniyle Yerebatan Caddesi trafiğe kapatılırken, durdurulan tramvay seferlerinin ise tekrar başladığı görüldü. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün kamu kurum kuruluşlarını, herhangi bir saldırıya karşı tedbirli olmaları konusunda uyardığı bildiriliyor. (İLKHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.