banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ'NİN YAPIMI TAMAMLANDI (fotogaleri)

Başkan Güvenç ilk olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin Şah Fırat Operasyonu'nun ardından 3. Hudut Alayı 3. Hudut Taburu 8. Hudut Bölük Komutanlığı'na gelerek burada oluşturulan geçici türbeyi ziyaret etti.

 Güvenç daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yol, otopark, çevre düzenlenmesi ile su ve kanalizasyon sistemini  tamamlanan Süleyman Şah Türbesi'nin bulunduğu alana gitti, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 Güvenç, alandaki ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada manevi değeri yüksek ecdat yadigarının başarılı bir operasyonla Türkiye'ye getirildiğini anımsattı. Türbede devam eden alt, üst yapı, çevre düzenlemesi ve yol çalışmasının Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek şunları kaydetti:

 "Büyükşehir Belediyesi olarak buraya 2 kilometre beton yolun yapımı ve peyzaj çalışmasını tamamladık. Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ediyorum. 10 gün gibi kısa bir sürede  buranın bütün alt ve üst yapısını bitirdik. Hayırlı olsun . Bundan sonra vatandaşlarımız  daha rahat Süleyman Şah Türbesi'ni ziyaret edebilecekler. Üzerinde durduğumuz toprak artık hukuken bizim toprağımızdır."

 Başkan Güvenç, olumsuz hava koşullarına rağmen büyükşehir personelinin  özverili bir şekilde çalıştığın vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

 Bu arada Güvenç'e ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.