banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ŞUÇGAD'dan gazeteceler günü etkinliği

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği etkinliğe katıldı.
Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Erin, Çalışan Gazeteciler ile Mülki İdareciler gününün 10 Ocak olduğunu, her iki meslek mensuplarının da gece gündüz çalışmak zorunda olduğunu belirterek, tüm idarecilerin ve çalışan gazetecilerin gününü tebrik etti.
Şehrin gelişimi, bölgenin kalkınması için daha çok üretime, daha çok yatırıma, turizme daha çok katkı sunan anlayışa ihtiyaç olduğunu dile getiren Vali Erin, “Bu performansı ortaya koyabilmenin olmazsa olmaz koşullarından bir tanesi, kamu idarecilerinden sivil toplum kuruluşlarına, yerel yöneticilerinden gazetecilere ve yazarlara kadar herkesin tam bir uyum ve işbirliği içerisinde belirlenen hedeflere aynı doğrultuda, aynı heyecanla yürümelerine bağlıdır. Son zamanlarda bu anlayışın ortaya konduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Adıyaman, Mardin, Şırnak, Diyarbakır ve çevre illerden çok sayıda gazetecinin de katıldığı etkinliğe ev sahipliğinden dolayı Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’a teşekkür eden Vali Erin, gece yarılarına kadar çalıştıkları için sokaklarda rastladığı gazeteciler olduğunu ifade ederek, “Bu memleketin dimdik ayakta durabilmesi için size ve bize gerçekten ihtiyaç var” dedi.
Etkinliği düzenleyen Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak da, derneğin faaliyetleri ve gazetecilerin yaşadığı çeşitli sorunlara yönelik ürettikleri çözümleri hatırlatan bir konuşma yaptı. Gülebak, “Tüm basın mensubu meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, 2018 yılında da birçok projeyi gerçekleştirerek basın camiasında ilklere imza atmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.
Düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Müftüsü İhsan Açık, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Madenli, Medya-İş Sendikası Genel Sekreteri Sezai Ballı, Medya-İş Kadın Komitesi Başkanı Dilek Atceken, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dışkaya, Siirt Gazeteciler Dayanışma ve Yardımlaşma Deren’i Başkanı Atilla Durak, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay, Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Balık, Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Nezir Çağlar, Diyarbakır İletişim Medya Derneği Başkanı Mehmet Dalgıç, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çelik ve kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.