banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

ŞUBSEB TERÖR SALDIRILARINI KINADI



ŞUBSEB üyeleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda Temmuz Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda, son günlerde yaşanan terör saldırılarına tepki gösterilerek bir basın açıklaması yapıldı. Basın Sözcüsü Mustafa Arslan ŞUBSEB adına yaptığı açıklamada, Çözüm sürecini sekteye uğratacak ve huzur ortamını bozmaya yönelik gerçekleştirilecek hiç bir eylemi asla tasvip etmiyoruz” dedi. Mustafa Arslan açıklamasında şunları kaydetti: “Yaşanmış olan terör olayları ciddi anlamda ŞUBSEB’i üzmüş ve rahatsız etmiştir. Her türlü terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Gerek devam eden çözüm sürecini sekteye uğratacak ve gerekse huzur ortamını bozmaya yönelik gerçekleştirilecek hiçbir eylemi asla tasvip etmiyoruz. Ölen insanlar bizim insanlarımızdır. ŞUBSEB olarak barış sürecinin devamını istiyor, 80 milyon insanımızın görev ve sorumluluk yüklediği siyasilerin sorumluluklarının gereğini yapmalarını diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı
Basın açıklamasına; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Karakeçi, Mermerciler Kooperatifi Başkanı Mikail Konak, Oduncular ve Kömürcüler Odası Başkanı Hadi Öğe, Demirciler Odası Başkanı Bekir Sıtkı Budak, Şoförler Odası Başkanı Osman Karakeçili, Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Odası Başkan Vekili Suphi Engül, Esnaf, Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ö.Faruk Kahraman, Oto Hurdacılar ve Tamirciler Kooperatifi Başkanı Mehmet Özbek, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nazif Kayalar, Şanlıurfa Parfümeri ve Bujitericiler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çadırcı, Şanlıurfa Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı    Yasin Küçük, Oto Alım Satımcılar Kooperatif Başkanı Yaşar Bozkurt, GAP Hurdacılar ve Madenciler Kooperatifi Başkanı İsmail Hakkı Önen, Zahireciler Odası Başkanı Ali Yücetepe, Terziler Odası Başkanı Numan Tuğbay, Manifaturacılar Odası Başkanı Halil Beyaz, Besi Organize Sanayi Başkanı Abdullah Şıldır, Oto Alım Satımcılar Dernek Başkanı Mustafa Doğan,  GAP Gıda İmalatçıları Kooperatifi Başkanı Kureyşi Çelik ve Sabri Dişli  katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.