banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Su borcunuz diyerek evlerden hırsızlık yapıyorlar

Bu Tür hırsızlık olaylarının artması üzerine Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Genel müdürlüğü (ŞUSKİ) bir açıklama yaparak vatandaşları bu kötü niyetli kişilere karşı uyanık olmalarını istedi.

ŞUSKİ'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Şanlıurfa merkez mahallelerinin bazılarında ''su borcunuz var veya arıza nedeniyle sayaçları sökeceğiz, tamir ve bakımlarını yapıp getireceğiz'' diyerek evlere gelen ve asıl amaçları hırsızlık olan kişilere karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır. 

ŞUSKİ sayaç bakım onarım ekipleri yapmış oldukları çalışmalarda arızalı sayacı sökerken yerine geçici sayaç montajı yapmaktadır. Abonelerimizin gelen kişilerden herhangi bir işlem yapmadan önce mutlaka görevli kartlarını göstermelerini istemeleri ve şüphelendikleri bir durum olursa da ALO 155 Polis imdat ile Alo 185 numaralı telefonlara bildirmeleri önemle duyurulur...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.