banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

SU BORCU OLAN VATANDAŞLARIN DİKKATİNE!

ŞUSKİ'den yapılan yazılı açıklamadfa şöyle denildi: 6552 Sayılı İş Kanunu ile abonelerimize kaçırılmaması gereken pek çok imkân sağlandı. Bu kanun borçlu abonelere borçlarının yeniden yapılandırılması ve borcunuzu 36 ayda 18 taksite kadar taksitlendirilmesi imkânı verdi.

Borçlarınızı 6552 sayılı Kanundan yararlanarak yeniden yapılandırmak için Karaköprü, Karakoyun İş merkezlerinde bulunan ŞUSKİ vezneleri ve İlçe Merkezlerimizdeki ŞUSKİ veznelerine müracaat edebilir.
1 Aralık son başvuru tarihi olması nedeniyle halkımızın bu imkândan yararlanması ve mağdur edilmemesi amacıyla ŞUSKİ veznelerinin çalışma saatleri yeniden düzenlenmiştir. 27 Kasım - 01 Aralık tarihleri arası, cumartesi ve Pazar günü de olmak üzere başvuru yapılabilecektir.
BAŞVURU YAPILABİLİNECEK VEZNELER VE ÇALIŞMA SAATLERİ:
1) Karakoyun İş Merkezi
2) Karaköprü Şuski Tahakkuk Bürosu
3) İlçelerdeki Şuski Tahakkuk Bürosu
27.11.204 ve 01.12.2014 tarihleri arasında Cumartesi ve Pazar günü de dahil olmak üzere mesai saatleri 08:00 21:00’e arasıdır.
Birikmiş borçların yapılandırılmasına yönelik büyük bir imkân sunan ve abone lehine pek çok uygulama getiren söz konusu düzenlemeden faydalanmak borcu olan hemşerilerimizin menfaatinize olacaktır.
Kanunun getirdiği bu imkânlardan yararlanmak için son başvuru süresinin 01 ARALIK 2014 tarihi mesai saati bitimi olduğunu hatırlatır, kamuoyuna önemle duyururuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.