banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

STK'lardan görüş istendi

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ulubatlı Mahallesi'nde yer alan Çarşamba Pazarı yerine yapılması planlanan 44 dönümlük park ile Mahmutoğlu Kulesi çevresine yapılması planlanan 28 dönümlük dev meydan ve yeşil alan düzenlenmesini STK'ların katıldığı toplantıda tartışmaya açtı.

     Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Habib Arslan, M.Fevzi Yücetepe, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, İbrahim Güllüoğlu ve birçok Sivil Toplum Kuruluşu(STK) temsilcisi katıldı.

     Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa Belediyesi olarak hazırladıkları projelerde "Katılımcılık" ilkesi doğrultusunda halkın ve STK'ların görüşlerine büyük önem verdiklerini belirterek bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

    Çarşamba Pazarı Yeri ve Mahmutoğlu Kulesi Meydan Düzenlemesi için hazırladıkları anket formlarıyla daha önceden mahalle sakinlerinin fikirlerine başvurduklarını hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Kırıkçı bu kapsamda hazırlanan sunum ve projeleri bu kez STK'ların gündemine getirdiklerini kaydetti.

   Kırıkçı, "Gerek Çarşamba Pazarı yerine yapılması planlanan 44 dönümlük park için Mahmutoğlu Kulesi çevresine yapılması planlanan 28 dönümlük dev meydan ve yeşil alan düzenlenmesi için STK'ların bildireceği görüşler bizler için oldukça önemli. Onlarla yaptığımız görüş alışverişinin sonunda son halini alacak olan 2 projenin hayata geçirilmesi için tüm gayretimizi gösteriyoruz" dedi.

   Toplantıda Peyzaj Mimari Ramazan Doğru tarafından katılımcılara slayt eşliğinde projede yer alması düşünülen unsurlar anlatıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.