banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

STK başkanları ve kanaat önderlerine iftar



Programa Gaziantep Milletvekili Canan Candemir, TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Başkan Yrd. Abdullah Dal, GAÜN Rektörü Yavuz Coşkun, HKÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Songül Kalyoncu, tüm STK Başkanları ve kanaat önderleri katıldı.

Kuran tilaveti ve vakıf sunumu ardından açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Burak Kızılelma tüm katılımcılara teşekkür ederek, Gençliği hedef edinen tüm çalışmalarda STK’larla istişareli olacaklarını bildirdi.

TÜGVA Gaziantep İl Başkanı Kızılelma, Gençliğin geleceği , geleceğin gençliği düsturuyla Gençliğin idealleri adına hayırlı hizmetler yapmayı hedef edindiklerini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Dal, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun ve Milletvekili Canan Candemir’in hitapları ile program sonra erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.