banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Stadyum madde kullanıcıların yuvası oldu

  Ergani İsmet Paşa Mahallesinde bulunan Ergani Spor Stadyumu, güvenlik görevlilerinin olmamasından dolayı uyuşturucu madde kullanan gençlerin adeta vazgeçilmez mekânı haline geldi.

Özellikle karanlık çöktükten sonra stadyuma giden madde kullanan gençler, stadyumu otel gibi kullandıkları iddia edildi. Gruplar halinde gelen madde kullanıcıları sahanın içerisine getirdikleri kovalarına su doldurarak uyuşturucu madde çekiyorlar. Esrar çektikten sonra serdikleri halıların üzerinde ise uyuyarak sabahlıyorlar.

Sabah sahaya gelip spor yapmak isteyen Erganililer, uyuşturucu madde kullananların yüzünde gönül rahatlığı ile spor yapamadıklarını belirtiler.

Rahat ve istediği bir performansta spor yapamadıklarını ifade eden Yusuf Kaya, “ Sabah namazından sonra sahaya gelip spor yapıyoruz. Her geldiğimizde sahanın bir yerlerinde madde kullanan şahısların halı sererek uyuduklarını görüyoruz. Bu durum bizi rahatsız ediyor. Rahat bir şekilde sporumuzu yapamıyoruz. Akşam buraya gelen kullanıcılar, kovayla esrar çektikten sonra burada uyuyorlar, burası bir nevi bu şahısların mekânı haline gelmiş. “ diyerek yetkilileri bu konuda tedbir almaya davet etti.

Sahanın temiz olmadığını da ifade eden Kaya, “ Buraya her kesimden insan gelmektedir. Buraya gelenler attıkları çöpleri temizlemeden ayrılıyorlar ve bu konuda ayrıca bir görevli de yoktur.  Burası gerçekten çok vahim bir durumdadır. Buraya gereken hizmetin yapılmasını istiyoruz.” Diyerek keşmekeşliğe dikkat çekti.

Son olarak yetkililere seslenen Kaya “ Yetkililerin hem uyuşturucu madde kullananlara karşı hem de temizlik konusunda görevlerini yerine getirmeye davet ediyorum.“ dedi. (Veysi Demirci-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.