banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

SSK Kavşağındaki çökmeler tehlike saçıyor

Bir ay içerisinde yolun karşılıklı şeritlerinde meydana gelen ikinci çökme sürücüleri tedirgin ediyor.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesinin karşısında bulunun SSK Köprülü kavşağında meydana gelen çökme nedeniyle sürücüleri zorluyor.

 

TOKİ’den Şehir merkezine gelen yol istikametinde oluşan çökme nedeniyle yaklaşık 5  metre uzunluğunda yarım metre derinliğinde çukur oluştu.

 

Çökmenin ardından yola duba ve uyarı levhaları yerleştirildi. Yerleştirilen uyarı levhaları dışında bir gelişmenin olmamasından dolayı halk tepki gösterdi.

 

Adeta tuzak şeklindeki yolda ölümlü kazaların yaşanmadan tamir edilmesi gerektiğini belirten sürücü Ahmet Demir; “Geçenlerde üst tarafta meydana gelen çökmelerden sonra yolda tadilat oldu. Bu kezde kavşağın alt kısmında çökme meydana geldi. Ölümlü kazalara sebebiyet vermeden bir an önce tadilatının yapılması lazım” dedi.

 

İki şeritli yolda bir şerit trafiğe kapatılırken, diğer şeritte ise yaklaşık 30 CM derinliğinde çökme yaşandı.

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.