banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Sözleşmeliye müjde

Sözleşmeli personele müjde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Samanyolu Tv'nin Özel Gündem programında gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.Erdoğan sözleşmeli personle kadro müjdesini tekrarladı.

Sözleşmeli personelin kadro endişesini kafasından silmesini isteyen Erdoğan, "-Kanun hükmünde kararnameyle 1-2 gün içinde çıkarabiliriz " dedi. 

 Erdoğan şöyle dedi: "Sözleşmeli personelimiz endişesini kafasından silsin, bunu Memur-Sen kongresinde açıkladım, çözeceğiz. Tabi KHK ile yetiştirebilirsek şu bir iki gün içinde çözeceğiz. Yetiştiremezsek seçim sonrası. Böylece halletmiş olacağız."

Devletin hangi biriminde ne şekilde çalışan sözleşmeli personel varsa hepsinin kadroya alınacağını söyleyen Başbakan; "yetiştirmeye çalışıyoruz olursa hemen seçimden önce, yetişmezse mutlaka seçimden hemen sonra hepsi kadroya alınacak" dedi. Başbakan; Milli Eğitim, Saglık ve bütün alanlarda ne kadar sözleşmeli çalışan varsa hepsinin kapsama dahil olduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.