banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Sosyal Medya tartıştışması silahlı satırlı kavgaya dönüştü

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde husumetli iki ailenin sosyal paylaşım sitelerinde başlayan tartışmaları sokağa taştı.  Çıkan silahlı ve satırlı kavgada 3 kişi yaralındı. Diğer yakınların da dâhil olmasıyla kavga büyüdü.

Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önce husumet bulunduğu öğrenilen ailelere mensup Mehmet A. (15)  ile Hanifi S. (29) bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazışarak tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sonucu Altıok Mahallesi Aydınlık Caddesinde aile mensupları kavga etti. Kavgada, Mehmet A. ve Hanifi S. ile Hamit A. (42) yaralandı. Yaralı 3 kişi, Bismil Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edildi.

Görüntülere yansıyan kavgada, silahların patladığı ve birçok kişinin de kavgayı seyrettiği, polisin ise kavgayı ayırmak için sürekli havaya ateş ettiği görüldü. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.