banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

SORUNLARA ANINDA MÜDAHALE EDEREK ÇÖZÜYOR


Seçim çalışmaları kapsamında Halfeti ilçesindeki kırsal mahallede bulunan vatandaşların yol taleplerine anında arabuluculuk yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, hizmet etmeyi ibadet saydıklarını belirterek, vatandaşlardan gelen talepler karşısında ilgili kurumlarla iletişime geçerek sorunlara yerinde çözüm bulduklarını belirtti.
Halfeti ve Bozova’daki kırsal mahalle ziyaretleri esnasında vatandaşların yol taleplerini Büyükşehir Belediyesine ileten Bağlı, Başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti.
AK Parti’nin Türkiye’nin gelişim ve dönüşümü noktasında yapmış olduğu hizmetlerle halkın partisi olduğunu kanıtladığının altını çizen Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “Hiçbir şekilde insanlara yapmadığımız bir şeyi vaat etmeyiz. Son zamanlarda uçuk vaatlerde bulunan siyasi partilerin liderleri vatandaşlarımızı sadece gülümsetiyor. Hem de yerel anlamda hangi kardeşimize ve ilimize ne vaat etmişsek mutlaka yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Siyasetin temel ilkesinin bu olduğuna inanıyoruz. Türkiye tarihinde seçimler öncesi boş vaatlerle insanların hayalleri ve umutları istismar edildi ve bu Türkiye’ye büyük zararlar verdi. AK Parti’nin farkı ise hiçbir şekilde yapamayacağı şeyleri vaat etmemesidir, Onlar konuşur, biz yaparız” dedi.
Bağlı İle Halfeti Hizmete Bağlanıyor
Tek amaçlarının Halfetililere modern ve daha yaşanabilir bir alan oluşturmak olduğunu vurgulayan Bağlı, “ Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyemiz ve Muhtarlarımızla yapmış olduğumuz toplantıda muhtarlarımız bölgedeki sorunları anlatarak çözüm noktasında çalışma başlatılmasını istemişlerdi. Bu konuda Büyükşehir Belediyemiz tarafından gün itibari ile hummalı bir çalışma başlatıldı. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Halfeti’de çalışmalar ile hem vatandaşlarımızın refah ortamında yaşamalarını sağlamak için hem de hizmet görebilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kültür ve Turizm ve Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimiz neticesinde Eski Halfeti sokaklarına başlatacağımız rehabilite çalışmaları ile Halfeti’yi Dünya turizminde hak ettiği yerlere getireceğiz.”

 

Bozova Mazhar Bağlı ile Hizmete Mazhar Oluyor
Bozova ilçesinde seçimden önce vaat ettiğimiz yolların birçoğunda gün itibari yol yapım bakım ve onarım çalışmasının başladığının altını çizen Bağlı, İlerleyen günlerde bu yolları bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Dedi
“Büyükşehir Belediyemiz tarafından hizmete girmeye başlayacak olan Bozova Çatak tesisimizin son aşamada İnşallah Bozova Yaylak tesisimiz olmak üzere Büyükşehir Belediyemiz sınırları içinde bulunan Parklar ve işletmeler halkımızın hizmetine sunulacaktır. AK Parti olarak hizmet partisiyiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmeyi ibadet aşkıyla yapıyoruz. Bugüne kadar birçok hizmet yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Son olarak Devletimiz tarafından çiftçilerimize verilen toprak desteklemelerinden DEDAŞ dolayısıyla bazı sorunlar çıkmıştır. İnsanlarımız bu konuda müsterih olsunlar bu sorunu da en kısa zamanda çözeceğiz”
Halfeti ilçesine Bağlı Argıl Kasabasında başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında vatandaşlardan olumlu tepki alan Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya Mahalle muhtarları teşekkür ettiler.
Argıl Mahalle muhtarı Hamdi Şimşek, “Geçtiğimiz günlerde Mazhar Bağlı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile toplantı yaptık. Taleplerimiz üzerine 8 yıldır yapılmayan yolumuz bu gün yapılmaya başladı. Allah Mazhar Bağlı ve Celalettin Güvenç’ten razı olsun. Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.