banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Şortlu kız dayak yememiş, tokat atmış!
Şortlu kıza dayak haberinin yalan olduğu ortaya çıktı..


İETT’ye yönelik basında bir süredir ilginç haberler yer alıyor. İETT otobüsünde gerçekleştirdiği bir eylem sonrası tartaklandığını, tacize uğradığını iddia edenlere bir yenisi de geçtiğimiz günlerde eklendi. İşin ilginç yanıysa iddiaların farklı noktalara ulaşması… Yoksa birileri yeni bir karalama kampanyasının peşinde mi?
Arzu Erdoğral'ın haberi:
Beşiktaş kadın voleybol takımının alt yapı oyuncularından Nurcan İbrahimoğlu’nun, İETT otobüsünde şort giydiği için dayak yediği iddia edilmişti. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre ise İbrahimoğlu’nun tartışma devam ederken özür dileyen yolcuya tokat attığı ve sonrasında ise arbede çıktığı yönünde…
Üzerinde basketbol sporcularının giydiği bir şort bulunan genç kızın, bacaklarını önündeki boşluğa doğru uzattığı, erkek yolculardan birinin ise yanından geçerken önce uzattığı ayaklarına vurduğu, ardından da otobüste birçok boş yer varken genç kızın yanına oturduğu ve kendisini tartakladığı basına yansıdı.
Basında Ramazan ayında özellikle bu tür haberleri gerçeğinden çarpıtarak yapmayı adet haline getirenler ile birlikte Twitter’da da” o hayvanı bulun” kampanyaları başlatıldı. Sosyal paylaşım sitelerinde haberleşen bayan voleybolcular ise, şortlarını giyip,13 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinde buluşacaklar. Vapurla Beşiktaş'a geçecek bayan voleybolcular, oradan da Nurcan İbrahimoğlu'nun tacize uğradıgı ve dayak yediği iddiası doğrultusunda olayın gerçekleştiği İETT hattına topluca binecekler.
Olayın iç yüzünü araştırırken ulaştığımız otobüs şoförünün iddiaları ise yine “özel servis” haberleri akla getirdi. Bizzat görgü tanığı olan İETT şoförünün anlattıkları doğrultusunda olayın gerçekleşmesi şöyle:
Arbede çıkınca aracı durduran şoför kavga edenlerin yanına gidiyor. 'Şoförün burada ne oluyor?' Diye sormasının ardından vatandaşlar ise “Bayan oturduğu yerden ayağını otobüsün ilerleme boşluğuna doğru uzattı. Darüşşafaka durağından binen 3 yolcu da bayanın ayağına takıldı. Ayağına takılan yolcu özür dilemesine rağmen bayan tartışmayı sürdürdü. Tartışma devam ederken üstelik özür dileyen yolcuya tokat attı ve sonra arbede çıktı” İfadelerini kullanıyor.
İETT şoförünün kendisine 'Ne yapalım' diye sorması ve 'İsterseniz karakola çekeyim isterseniz polis çağıralım' demesinin ardından ise Nurcan İbrahimoğlu aracı terk ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.