banner2
Öne Çıkanlar MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat

Son sınıf öğrencisi kamyon altında can verdi

Muş Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Esra Aydın, bu sabah saat 07.30 sularında okul önünde kamyon altında kalarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, okula dolmuşla gelen Esra Aydın, dolmuştan indikten sonra yolun karşı tarafında bulunan okuluna geçmek istedi. Muş-Bitlis yolu üzerinde bulunan okuluna gitmek için şehirler arası yoldan karşı tarafa geçen Aydın, kamyonun altında kaldı. Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Esra Aydın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1996 Bingöl-Solhan doğumlu olan Esra Aydın’ın cesedi, morgda savcı tarafından yapılan incelemenin ardından memleketi Bingöl'ün Solhan ilçesine gönderildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.