banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Son Şehidimiz de Memleketine Uğurlandı

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ceylanpınar ilçesi Suriye sınırında yaşanan silahlı çatışmada yaralanan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Yiğit Şahan’ın cenazesini memleketine uğurladı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Gap Havaalanına götürülen şehidin cenazesi askeri uçakla memleketi İzmir’e uğurlanırken, Vali İzzettin Küçük Şanlıurfa’da bulunan şehidin ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Vali Küçük daha sonra konuşmasında: “Şehidimizin ailesinin, silahlı kuvvetlerimizin ve tüm milletimizin başı sağolsun. Bu acı hepimizin ortak acısıdır. Umarım bir daha bu acıları yaşamayız” sözlerine yer verdi.

Cenaze törenine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Tugay Komutanı İhsan Başbozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, şehidin ailesi ve silah arkadaşları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.