banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Son dakika! Diyarbakırda bombalı saldırı, ölü ve yaralı var

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 4 kişi hayatını kaybederken 14 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Polis servis aracının geçişi sırasında patlama: 4 ölü 14 yaralı (Güncelleniyor) Edinilen bilgilere göre saldırı, Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminalinin karşısındaki Metro alışveriş merkezinin arka sokağındaki Özkılıç Park Evleri civarında yaşandı. Saldırıda resmi olmayan bilgilere göre 4 kişi hayatını kaybederken, Diyarbakır Valiliği ise 14 kişinin yaralandığını bildirdi. Polis servis aracının geçişi sırasında park halindeki bombalı aracın infilak ettirilmesiyle büyük bir patlama yaşanırken, Valilikten edinilen bilgilere göre, sivil ve polis toplam 14 kişinin yaralandığı belirtildi. Çevredeki binaların da patlamanın şiddetinden etkilendiği belirtilirken, saldırının yaşandığı sokakta büyük bir panik yaşandığı görüldü.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve UMKE ekibi sevk edilirken patlamanın yaşandığı alanda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ayrıntılar gelecek… (M. Sıddık Bilge - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.