banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Soma Faciası nedeniyle etkinlikleri İptal edildi



Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası nedeniyle ülkede 3 gün yas ilan edilirken Karaköprü İlçesinde yapılacak bütün etkinlikler iptal edildi.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye tarafından yapılacak olan bazı etkinliklerin iptal edildiğini dile getirerek şunları söyledi; “Ülke olarak üzüntülüyüz gerçekten vefat edenlere Allahtan rahmet diliyoruz. Tüm halkımızın üzüntüsünü paylaşıyoruz bilindiği gibi ulusal yas ilan edildi. Vefat edenlerin Ailelerine de baş sağlığı diliyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak 20-26 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle gençlerimize yönelik spor şöleni anlamında Liseler arası futbol turnuvası ve 7 Haziran günü Belediyemizin kuruluş yıldönümü nedeni ile Şanlıurfa’lı sanatçı Ferhat Göçer’in katılımı ile hem konser hem de 7 adet bitmiş olan tesisimizin açılış töreni ve etkinlikler vardı. Bizler Manisa Soma’daki üzücü olaydan dolayı tanıtımlarını, ilanlarını, duyurularını önceden yaptığımız programların tamamını iptal ettik. Rabbim böyle günler bir daha göstermesin üzülerek iptal ediyoruz. Keşke böyle olaylar yaşanmasaydı da biz binlerce programlarımızı iptal etseydik. Buradan tüm halkımıza Şanlıurfa İlimize Karaköprü İlçemize duyurmak istiyoruz. Ben tekrardan vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum kalanlara sabır ve baş sağlığı diliyorum ulus olarak başımız sağ olsun diyorum” dedi.


FLV-Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av... paylaşan: karakoprubasin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.