banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Solhan Çağrı Der'den yüzlerce aileye et yardımı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde faaliyette bulunan Solhan Çağrı Der, üye ve gönüllüleriyle beraber yüzlerce muhtaç aileye kurban eti dağıttığını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Solhan Çağrı Derneği Başkanı Muhsin Barış, "Hamdolsun, biz Solhan Çağrı Der olarak Kurban Bayramında da hayırsever vatandaşlarımız ile muhtaç kardeşlerimiz arasında hayır köprüsü olduk. Bu yıl diğer yıllara göre kurban kesimi daha da çok olduğu için bizler de daha fazla muhtaç aileye kurban etini ulaştırdık. Vekâletlerini aldığımız birçok kardeşimizin Allah için adadıkları kurbanlıklarından elde ettiğimiz eti yüzlerce muhtaç kardeşlerimize ulaştırdık.” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce fakire ulaştıklarını ifade eden Barış, bu bayramın başka bir anlamının olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl kurban bayramında fakirlere kurban eti dağıtırken Şehit edilen Şehit Yasin ve arkadaşlarını bu kurban bayramında andık. Onların fakirlere ulaştıramadığı kurban etini bizler onların adına dağıtıp fakir ve muhtaçlara ulaştırdık. Bir Yasin Allah yolunda kurban oldu, binlercesi kurban olmaya hazırdır.” diye konuştu.

Dernek başkanı Barış, son olarak şöyle konuştu: “Mazlumların, fakirlerin ve kimsesizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Onların yanında olmaya seslerine ses, güçlerine güç, dertlerine çare olmaya çalışacağız.”  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.