banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Sokaklarında kanalizasyon olmayan mahalleli tepkili

Siverek İlçesi Fırat Mahallesi 14. Sokakta bulunan 3. Küme Evleri’ndeki kanalizasyon sorunu mahalle sakinlerini mağdur ediyor. 

Büyükşehir Belediyesinin görevi olmasına rağmen sokaklarındaki kanalizasyon bağlantısının yapılmadığını söyleyen mahalle sakinlerinden Necmettin Kırhan, “Üç yıldır, kanalizasyon bağlantısının yapılması için defalarca belediyeye başvuruda bulunmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Çocuklarımız açık olan kanalizasyonda oynayıp gelip yemek yiyor. Bu sebeple çocuklarımız hasta oluyor. Kanalizasyondan yayılan kötü kokular ve sivrisineklerden dolayı perişan durumdayız. Bir an önce imar izni bulunan evlerimizin kanalizasyon bağlantısının yapılmasını istiyoruz” dedi. 

Fırat Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbakan, sorunun çözümü için defalarca belediye, kaymakamlık ve büyükşehir belediyesine başvurduklarını belirterek sözlü ve yazılı olarak durumu yetkililere ilettiklerini kaydetti.

 Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (ŞUŞKİ) yetkilileri ise durumdan haberdar olduklarını söyleyerek çözüm noktasında görüş bildirmedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.