banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Sokak Satıcılarına uyuşturucu Operasyonu; 67 gözaltı

Şanlıurfa Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Şanlıurfa genelinde Uyuşturucu Madde ile etkin mücadele kapsamında 2012 yılı Ekim ve Kasım aylarında sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda; toplam 67 şahıs yakalandı.
konuyla ilgili olarak Eminiyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi: "İlimiz genelinde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarına yönelik belirtilen tarihlerde toplam 22 ayrı operasyon düzenlenmiş, yapılan operasyonlarda toplam 67 şahıs yakalanmış, yakalanan bu şahıslardan 25 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.
Yakalanan şahıslardan satışa hazır vaziyette paketler halinde toplam 513 gram Eroin Maddesi, 24 Kilo 611 gram Esrar Maddesi ve 2665 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürütülen ve birçok suç yapılanmasının çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır."

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.