banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Sokak Köpekleri Sahiplerini Buldu
Şanlıurfa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarda kedisini köpeğini kısırlaştırmak isteyen aşılarını yapmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet veriyor.
Belediye Veterinerlik Müdürlüğü hayvan barınağında hayvan sahibi olmak isteyenlerinin talebine de karşılık veriyor. Halk arasında hayvan barınağından hayvan sahibi olan ancak sonra bakmakta zorlandığı hayvanları da alıyor.
Şanlıurfa Belediyesi son 8 yılda Şanlıurfa sokaklarında 9 bin 156 sokak hayvanı topladığı bildirildi. Oluşturulan hayvan barınağından 891 Şanlıurfalının hayvan sahiplendiği bildirildi.
Belediyenin veterinerlik müdürlüğü verilerine göre son 8 yılda 1624 hayvan kısırlaştırıldığı bildirildi.
Öte yandan Şanlıurfa Belediyesi son 5 yılda Hayvanları Koruma ve Zoonoz Hastalıklarla Mücadele Derneği, Harran Üniversitesi veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ile ortaklaşa yürüttüğü okullardaki 40 dakikalık bilgilendirme seminerlerinde 5 bin 300 öğrenciye hayvan sevgisi anlatı.
WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.