banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ŞOK İDDİA! İç savaş için para dağıtıyorlar

KGB'de görev yaparken birçok kez Türkiye'ye gelen Mihail Şikodrin, TAKVİM'e önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle son dönemde artan terör saldırıları ve Avrupa'nın güdümündeki HDP'nin iç savaşa zemin hazırladığını belirten Şikodrin, bu konuda uluslararası birçok ajanın devrede olduğuna dikkat çekti.

DALGA DALGA YAYILABİLİR

Şikodrin, "Yıllar önce emekli oldum. Ancak tüm istihbaratçılarda olduğu gibi biz de haberleşme ve dünya ile ilgili gelişmeler, görüşmeler ve bilgiler ile ilgileniriz. Sizin aracılığınız ile bazı uyarılarda bulunmak istiyorum. Hızla büyüyen ve gelişen bir ülkeniz var. Bu tartışmasız bir gerçek. Giderek Avrupa, Balkanlar ve özellikle de Ortadoğu'da, hatta Afrika'da güçleniyorsunuz. İşte bunu başta İsrail olmak üzere, Avrupa ülkeleri istemiyor" dedi. Birçok ülkenin ajanlarının Türkiye'de olduğunu ve büyük miktarda paralar dağıtarak halkı ayaklandırmak istediğini belirten Mihail Şikodrin, şöyle konuştu: Amaç siyasi ve ekonomik istikrarsızlık çıkarmak. Seçimden hemen sonra geliştirilen yeni bir plan ile Türkiye'de Türk-Kürt kavgası başlatarak iç savaş çıkarmak öncelikli hedef. İç savaş için seçtikleri yerler başta Mersin olmak üzere, İskenderun ve Adana. Dalga dalga İzmir ve İstanbul'a yayılmasını planladıkları iç savaşı için her türlü planlar hayata geçirildi. Doğru adımlar atarsanız, bunu önleyebilirsiniz...

Mevlüt Yüksel - Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.