banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şoförler kontak kapatınca direksiyona belediye başkanı geçti

Durağa konulan ve kışın barınma için şoförlere hazırlanan konteynere izin vermeyen üniversite Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç'la üniversite hattı şoförleri karşı karşıya kaldı. Rektöre kızan şoförler kontak kapattı.


Sınav haftası olması nedeniyle şoförlerin kontak kapatma eylemine öğrencilerde karşı eylem yaptı. Eylemi bitiren ise Muş Belediye Başkanı Feyat Asya oldu. Asya, eylemci öğrenciler ile görüşerek sorunun çözüleceği sözünü verdikten sonra, şoför esnafı ile bir araya geldi. Kısa süren konuşmanın ardından Belediye Başkanı Asya, şoför esnafının eylemini kendi direksiyona geçerek bitirdi.

Direksiyondan inen Başkan Asya, "Kışın barınma için şoför arkadaşlara bir konteynır sağlamıştık. Fakat üniversite rektörü ile aralarında bir sıkıntı meydana gelmiş. Neyse ki olay yerine bizim gitmemiz ile sıkıntı bitti. Şoför esnafı ile yaptığım görüşmede eylemlerini bitirmelerini ve sınav haftasında öğrencileri mağdur etmemelerini istedim. Şoför arkadaşlarda beni kırmadılar. Bende şoför arkadaştan kontağı alarak arabaya bindim ve öğrencileri şehre getirdim" dedi. (M. Şirin Çağlayan-İLHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.