banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şoförler daha dikkatli olacak
Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen seminerde, şehir içi toplu taşımacılıkta görev alan toplam 200’e yakın şoföre taşımacılıkta uyulması gereken hususlar hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Trafik İşleri Birim Sorumlusu Adnan Okan, Belsan AŞ. Genel Müdürü Cengiz Konur, Belsan A.Ş Ulaşım Sorumlusu Abbas Yavuz ve diğer yetkililerin katılımıyla düzenlenen seminerde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış ve İl Emniyet Müdürlüğü NLP Uzmanı Başkomiser Mehmet Bağış tarafından şoförlere önemli bilgiler aktarıldı.



Eğitim seminerinde, durak harici yolcu alınması, güzergâh ihlali, araç içi şoför ve yolcu konuşmaları, ücretsiz seyahat hakkı olanlara bu hakkın sağlanması, çalışma saatlerine riayet edilmesi, kılık kıyafet, araçta cep telefonu ile yapılan konuşmalar, duraklara nizami yanaşmama, dikkatsizlikten yolcu düşürülmesi v.b konu başlıkları tartışıldı.

Şehiriçi toplu taşımada halkın memnuniyetini artırmak adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yeni yapılan uygulamalarla birlikte her geçen gün halkın toplu taşımadaki memnuniyetinin arttığını kaydetti.



Gerçekleştirilen seminerin oldukça faydalı olduğuna dikkat çeken M.Emin İzol “Belediyeye ait şehir içi toplu taşıma araçlarında görev yapan personele yılda 4 kez 3’er aylık periyotlarda eğitim seminerleri düzenliyoruz. Halkla ilişkiler ve toplu taşımada uyulması gereken kuralları konu alan bir eğitim semineri gerçekleştirdik. Bu seminerle birlikte 2011 yılında hedeflediğimiz 4 ayrı semineri gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Seminere gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnunum. Eğitim seminerlerimiz, 2012 yılında da belirlenen takvim doğrultusunda farklı konularda devam edecektir” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.