banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Soba zehirlenmesi sonucu 2 kadın hayatını kaybetti

Gaziantep’in Oğuzeli İlçesi Hacer Mahallesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen gelin ve kayınvalidesi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep`in Oğuzeli İlçesi Hacer Mahallesi'nde oturan gelin ve kayınvalidesi, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra uyudular. Sabah saatlerinde eşine ve annesine ulaşmayan Halil Çelik, ilçeye giderek yedek anahtarla kapıyı açıp içeriye girince, annesi Fındık Demir (79) ile eşi Müfide Çelik’in (50) yatakta cansız bedenleri ile karşılaştı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, gelin ve kayınvalidesinin sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü belirtildi.

Fındık Demir ile Müfide Çelik’in cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.