banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Sizden beklentimiz memleketimizi ileriye taşımanızdır
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından Çanakkale, Bursa ve İstanbul’a gezi amaçlı gönderilen Eyyüp Göncü Lisesinden 90 öğrenciyi temsilen bir grup öğrenci Okul Müdürü Mehmet Vural ve Öğretmeleriyle birlikte gezi sonrası Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i ziyaret etti.

14-18 Mayıs 2012 tarihleri arasında Çanakkale, Burssa ve İstanbul’un tarihi ve Turistik yerlerini gezen öğrenciler Şanlıurfa’ya döner dönmez Vali Güvenç’e teşekkür ziyaretinde bulunarak, gezdikleri gördükleri yerler hakkında izlenimlerini anlattılar. Aralarında ilk kez il dışına çıkmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, “Sayın Valimiz Celalettin Güvenç’e çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde şimdiye kadar hayal ettiğimiz ama bir türlü göremediğimiz yerleri gördük. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi. Bu tür gezilerin devam etmesini isteyen öğrenciler diğer arkadaşlarının da bu tür gezilerden faydalanmak istediğini belirttiler.

Öğrencilerin çok iyi imkânlarla eğitimlerini sürdüklerini söyleyen Vali Güvenç, günümüzde bilgiyle teknoloji ile başarı sağlandığını belirtti. Türkiye’yi ileriye taşıyacak neslin günümüz gençleri olduğunu söyleyen Vali Güvenç, “Cehalet en büyük düşmandır. Huzur olsun, çalışalım üretelim, kazanalım saygın bir ülkenin saygın vatandaşları olalım. Bakın sizlere ağabeylik ablalık yapan öğretmenleriniz her biri bir yerlerden gelmiş hizmet ediyor sizlere. Sizler de yarın başka memleketlere gidip hizmet edeceksiniz. Sizden beklentimiz okumanız, çalışmanız memleketimizi ileriye taşımanızdır” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Vali Güvenç, bu tür gezileri sürdüreceklerini ifade ederek, daha çok öğrenciyi görmedikleri yerlere gitmelerini sağlayacaklarını belirtti.  Vali Güvenç, ziyaretin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, öğrencilere Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” adlı kitabını hediye etti.

Öte yandan Vali Celalettin Güvenç’i makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da hazır bulundu.

eyyüp göncü lisesi ziyaret ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.