banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Siverek'te torba yasa bilgilendirme toplantısı yapıldı

Siverek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü ve Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliği ile, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, ilçe SGK Müdürü Yurdaer Tecir’in katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yapılan toplantıda 6552 sayılı Torba Yasa Kanunun hangi borçları kapsadığı, yapılandırmanın neler kazandırdığı, avantajları, ödeme ve taksit seçenekleri, nasıl ödenmesi gerektiği gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak yaptığı açıklamada, toplantının amacının yapılandırmayla sağlanan kolaylıklardan, olabildiğince tüm vatandaşların haberdar olup faydalanması olduğunu kaydetti. Bucak, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası kapsamında bulunan borç yapılandırmalarıyla ilgili olarak  ta üyelerine cep telefonu ile toplu mesaj ve posta yoluyla ulaşıldığını bildirdi.

Toplantı hakkında detaylı bilgileri bir slayt eşliğinde anlatan Yurdaer Tecir, katılımcıların sorularını yanıtlarken, katılımcılara daha iyi bilgilenme adına broşür dağıtıldığını ve bu konuda gerek sivil toplum kuruluşlarına ve gerekse de mali müşavir ve muhasebecilerine bilgilendirme adına, gerekli özeni göstermeleri konusunda rica bulunup, tüm katılımcılara ve işbirliği için Siverek Ticaret ve Sanayi Odasına işbirliği için teşekkürlerini sundu.   (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.