banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Siverek'te rüşvet operasyonu; 2 gözaltı
Polise başvuran bir kişi, köylerdeki mera arazilerinin yıllık kullanım bedelini muhtar aracılığı ile Mal Müdürlüğü’ne ödediklerini, ancak kendilerinden alınan para ile ödenen kira bedelinin farklı olduğunu belirterek şikayetçi oldu. Şikayetçi kişi, ödedikleri fazla paranın ise köy muhtarı ile Mal Müdürü tarafından zimmetlerine geçirildiğini iddia etti. Şikayetin ardından araştırma yapan polis, bu sabah saatlerinde Mal Müdürlüğü’ne operasyon düzenledi. Operasyonda Mal Müdürü M.P. ile Söylemez Köyü Muhtarı M.H.B., mera arazileri kiralama evrakı ile köylülerden toplandığı iddia edilen fazla paralarla birlikte gözaltına alındı. 2 şüpheli, sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, 2 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi. (Son Dakika.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.