banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Siverek’te parkmetre sistemi sil baştan

Siverek’te daha önceki belediye tarafından uygulanan ve araç sahiplerinin tepkisine neden olan parkmetre sistemi, yeniden uygulamaya konuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin uygulaması ile şehrin belirli noktalarında park eden araçlardan ücret alınacak. Uygulama ile 0-15 dakika arası ücretsiz olurken, 15 dakika ile 60 dakika arası park eden araçlardan 1 TL ücret alınacak.

30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Yalova Üniversitesi’nden ulaştırma uzmanlarını Siverek’e getiren Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “Şehir içi trafiği azaltmak ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla Siverek Devlet Hastanesi civarından başlayarak ‘Gülhıtto’ vadisini takip ederek çevre yolu yapacağız. Şehrin kimliğini yaşatmak ve şehir merkezindeki yoğunluğu azaltmak amacıyla belediye ve hükümet konağının bulunduğu alanı yapılardan temizleyeceğiz.” demişti.

Yeniden uygulamaya konulan parkmetre sistemine araç sahipleri ise tepki gösteriyor. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.