banner2
Öne Çıkanlar Urfa Eyyübiye Diyarbakır Şırnak Gaziantep

Siverek'te mısır yüklü Tır devrildi: 2 yaralı

 Siverek ilçesinde mısır yüklü TIR devrildi. Yola savrulan mısırın yolu kayganlaştırması sonucu karşı yoldan gelen başka bir araç kayıp karşı yola geçerek şarampole devrildi. Kazada iki kişi yaralandı.

Edindiğimiz bilgilere göre Diyarbakır istikametinden Siverek yönüne doğru giden Sadun Hizol idaresindeki 27 U 6181 plakalı TIR, Siverek- Diyarbakır karayolunun 10.  Kilometresinde bilinmeyen bir nedenle devrildi.  Devrilen TIR’daki mısırların karayoluna savrulması sonucu karşı yoldan gelen Engin Güven idaresindeki 01 B 3868 plakalı otomobil kayarak karşı yola geçip şarampole devrildi.

Kazada TIR sürücüsü Sadun Hizol ve otomobil sürücüsü Engin Güven yaralandı.Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ve Jandarma karayolunda trafik akışını kontrollü olarak sağlarken yaklaşık 50 metrekarelik  alanda yayılan mısır  nedeniyle,  yol  Karayolları ekipleri tarafından temizlenmeye çalışıldı. Kaza ile ilgili  soruşturma başlatıldı.   (Abdurrahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.