banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Siverek'te Kurban Bayramı öncesi camilerde temizlik çalışması

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Şehit Muzaffer Baylan Camisinde temizliğe başlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Siverek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş,  Kurban Bayramı öncesinde camileri bayrama hazırladıklarını belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçemizdeki tüm camilerimizde temizlik çalışmalarına başladık. Müslüman kardeşlerimizin daha temiz bir ortamda ibadetlerini eda etmeleri için camilerimizde temizlik hareketi başlattık. Hedefimiz yaklaşan kurban bayramı önce tüm camilerimizin gerekli temizliğini yapmaktır.” dedi.

Ekiplerin her gün üç camide temizlik çalışması yapacağı belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.