banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Siverek'te Kaymakama Suikast Girişimi: 1 polis şehit

Olay, akşam saatlerinde Ayvanat Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nde meydana geldi.

Sitede devriye dolaşan polis ekip aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından çapraz ateş açıldı. Saldırıda araçta bulunan 2 polis memuru yaralanırken, saldırganlar kaçtı. Yaralı polisler tedavi için hastaneye kaldırılırken; bölgeye sevk edilen aralarında özel harekatçıların da bulunduğu polisler saldırganların bulunması için operasyon başlattı. Silahlı saldırı sırasında Siverek Kaymakamı Vural Karagül'ün de Sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde olduğu öğrenildi. Olayın ardından Kaymakam Vural Karagül'ün Hastaneye giderek polislerin durumu hakkında bilgi aldı.

O POLİSLERDEN BİRİ ŞEHİT OLDU

Bu arada polislerden durumu ağır olan Malatya nüfusuna kayıtlı Serdar Toprak şehit oldu. Diğer yaralı polis Sinan Şengül'ün ise Siverek Devlet Hastanesindeki tedavisnin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği bildirildi.


Kaynak: siverekhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.