banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Siverek’te kar temizleme seferberliği

Siverek ilçesinde, dün öğle saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından, Siverek Belediyesi Temizlik İşleri tarafından kaldırımlarda biriken karlar temizlendi.

Konu hakkında bilgi veren Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı işçi kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Kardeşlerimiz bugün saat 06.00’dan beri çalışmalara başladılar. Öğleden sonra da ilçemizde yoğun bir kar yağışı başladı. Karla mücadele kapsamında başta Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler olmak üzere diğer ekiplerimizle birlikte çok şükür bir sıkıntı yaşanmaksızın bugünü tamamlamış bulunuyoruz. Halkımızın güven ve huzur içerisinde yaşaması için ekiplerimiz gece boyunca mesai yapacak.” dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.