banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Siverek'te baz istasyonuna karşı imza kampanyası

 Siverek ilçesi Ofis Mahallesi 4. Sokakta inşaatı devam eden 5 katlı bir apartmanın çatı katına baz istasyonu kurulmasını istemeyen mahalle sakinleri, imza kampanyası başlattı.

Konu hakkında açıklama yapan Ofis Mahalle Muhtarı Gürsel Yiğiter, sağlık açısından baz istasyonun kötü sonuçlar doğurduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımız radyasyon yaydığı gerekçesiyle mahallede baz istasyonunu kurulmasını istemiyor.  Bu vesile ile imza kampanyası başlattık. Hukuki yollardan hakkımızı sonuna kadar savunacağız.” dedi.

Ofis Mahallesi sakinleri, geçen hafta inşaatı devam eden apartmanın çatı katına kurulmak istenen baz istasyonuna tepki göstermiş, baz istasyonun kurulmasına izin vermemişti.  (Abdurahman Uğurlu - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.